Tuesday, July 16, 2013

Eyes of the day: Oceanblue

Gister zat ik een beetje te spelen met make-up en kwam ik met deze feestelijke zomerlook. Ik zal jullie laten zien hoe ik deze ooglook heb gemaakt. Dit zijn de producten die ik heb gebruikt:
* Miss Sporty eyeliner
* Garnier roll-on
* Etos oogschaduwbasis
* Catrice wenkbrauwpotlood
* The colossal volume mascara van maybelline
* Bourjois eyelinerpotlood
* 40 eyeshadowpalet
Ik begon met een turquoise-groene kleur op het bewegend ooglid, de vierde kleur op de onderste rij. De mascara had ik al op en mijn wenkbrauwen had ik al bijgetekend.
Vervolgens bracht ik aan de buitenkant van mijn bewegend ooglid een turquoise-blauwe kleur aan, de vijfde kleur op de tweede rij. Daarna bracht ik de vijfde blauwe kleur op de onderste rij aan in mijn crease en helemaal aan de buitenkant. 
Met het oogpotlood van bourjois bracht ik een lijntje onder mijn ogen aan, hier overheen bracht ik aan de buitenkant de donkerblauwe kleur aan en aan de binnenkant de groene kleur. In mijn ooghoeken bracht ik een witte kleur aan. 
Als laatste bracht ik en highlighter aan onder de wenkbrauw. Ik deed eyeliner op, bracht nog een laagje mascara aan en deed wat concealer onder mijn ogen. 

En dit is de uiteindelijke look. Het is een vrij heftige look en ik zou hem zelf overdag niet zo snel dragen, maar ik houd ervan om met oogschaduw te spelen en vind het wel een leuke zomerse en feestelijke look.
Ik hoop dat jullie dit leuk vonden en er misschien wel iets aan hebben :)

Liefs!


1 comment:

  1. Wat heb jij mooie sproeten, wauw! en de look is ook mooi geworden :)

    ReplyDelete