Sunday, July 21, 2013

Photo Diary: week 3 van juli 2013

Hoi allemaal! Het leek me leuk om af en toe met jullie te delen wat ik in een week heb gedaan. Laat ik maar meteen beginnen! :)
Maandag en dinsdag waren rustige dagen, waarop ik gewoon een beetje in de tuin heb gezeten en rustig aan heb gedaan. Het was ook heel erg warm, dus ik vond het niet zo erg om even helemaal niks te doen. 

De nacht van maandag op dinsdag had ik alwéér heel slecht geslapen en ik was tot de conclusie gekomen dat ik meer moest doen overdag zodat mijn lichaam ook moe kon worden. Dinsdagavond besloot ik daarom te beginnen met de fit-test van insanity en wat was dat heftig!! Ik heb het bij die eerste dag gehouden, omdat ik op internet allerlei artikelen tegenkwam waarin dokters het programma sterk afraden.. 
Woensdag ben ik met mijn moeder naar de sauna geweest, we hebben het heel gezellig gehad :).  


Donderdagochtend ben ik meteen in ons zwembadje gegaan die we dinsdag op hadden gezet. Ik had afgesproken met Heleen van www.helenalisaa.blogspot.com en we hebben heel de dag lekker in het zwembadje gelegen. 's Avonds ben ik even gaan hardlopen. 

De volgende dag zouden mijn moeder, zus en ik eigenlijk gaan zwemmen, maar het was een beetje bewolkt en we besloten om te gaan midgetgolfen. Het was supergezellig.

Na het midgetgolfen hebben we daar nog wat gegeten en gedronken.  


In de avond kwam Heleen weer naar mij toe. We hebben gezellig een terrasje gepakt en toen we thuis waren rond half 1 zijn we nog in de zwembadjes gegaan haha. 
De volgende ochtend zijn we 50 minuten 'stevig' gaan wandelen. Ik was begonnen met een schema om het hardlopen weer op te bouwen en voor zaterdag stond dit op de planning. In mijn eentje had ik het niet gedaan denk ik want ik vind het doodsaai om zo lang te wandelen in plaats van rennen, maar met gezelschap was het wel gezellig :).  
Toen Heleen weer naar huis was kwamen mijn opa en oma uit Enschede. We hebben eerst uitgebreid geluncht en daarna zijn we even de stad in gegaan. Daarna hebben we thuis gezellig wat gedronken. We hebben nog lang in de tuin zitten kletsen. De volgende ochtend/middag hebben we na een uitgebreid ontbijt(/lunch) heel de dag een beetje gerelaxt in het zwembadje en ik heb wat gelezen.

Dat was mijn afgelopen week en nu ga ik lekker naar bed, ik ben zo moe! Hebben jullie een leuke week gehad? :) 

Liefs,

Indíya♥


No comments:

Post a Comment