Tuesday, July 23, 2013

Shoplog: H&M, Sting, Six, Only en E-bay

Hoi! Vandaag heb ik weer een shoplog, ik ben naar de stad geweest en heb iets besteld op E-bay waar ik heel blij mee ben! Lees snel verder om te zien wat ik allemaal heb gekocht.

Als eerste deze crop top. Ik wou al een tijdje een crop top en ik vind wit leuk om te combineren met zo'n 'statement'-ketting. Deze crop top is van de H&M en was €2,95.  
Dan ben ik bij de SIX geweest en hier heb ik drie dingetjes gekocht. Check de zakjes, ik vind de zakjes bij de SIX altijd zó leuk met dat hartjes-stickertje enzo! 
Ik heb twee enkelbandjes gehaald. Ik kon niet kiezen en toen heb ik ze allebei van mijn moeder gekregen. Ze waren in de sale en allebei 2 euro. 
Verder heb ik deze oorbellen gekocht, ik vind ze zo leuk! Ik was aan het twijfelen, omdat ik ze toch nog een beetje prijzig vond (€8,95), maar ik heb het toch maar gedaan en ik ben er heel blij mee. Dan heb ik bij de Sting deze ketting gekocht. Ik wou al een tijdje een wat stoerdere statement-ketting en deze was nu maar €4,95. Toen ik deze had gekocht wou ik ook meteen zo'n crop top hebben en dezelfde dag nog ook, haha!  

Vorige week had ik iets op ebay besteld, namelijk deze supergave navelpiercing! Ik wil deze navelpiercing al een hele tijd en heb hem via ebay (klik hier om bij de verkoper te komen) voor (omgerekend) ongeveer €1,50 gescoord. Hij is wat onhandig met kleding ben ik bang, maar ik ben er wel superblij mee!

Als laatste heb ik deze blouse nog gekocht toen ik vorige week de stad in ging met mijn opa en oma. Het is een houthakkersblouse, maar door de diamantjes op de zakjes iets vrouwelijker vind ik. Zo'n blouse is met van alles te combineren. Deze blouse was 10 euro, maar ze hadden een actie dat alles in de sale 2 voor 1 was, dus als je de prijs dan berekent was hij slechts 5 euro.
Ik vind de tasjes van de Only trouwens ook zo leuk!

Dat was mijn shoplog voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden!
Liefs,

Indíya

1 comment:

  1. Leuke aankopen, die navelpiercing heb ik zelf ook :)

    ReplyDelete