Thursday, July 11, 2013

Shoplog Tally Weijl + new shoes


Vandaag heb ik een shoplog voor jullie, ik ben gister namelijk naar de Tally Weijl geweest en ik heb daar een paar leuke dingetjes gescoord. Ik vind Tally Weijl zó een leuke winkel, ik hou van Tally Weijl! Ze hebben superleuke en ook nog eens betaalbare kleding. Ik denk dat het wel een van mijn favoriete winkels is, hoewel ik er niet zo heel vaak kom. De Tally Weijl zit namelijk niet in het centrum van Eindhoven, alleen in een ander deel van Eindhoven dat wel een eindje van mij vandaan is. Maar goed laat ik beginnen!

Ik begin met de aankoop waar ik het blijst mee ben, maar ook de aankoop die het lelijkst uitkomt op de foto. Als je hem aan hebt is hij echt superleuk! Het is zwarte jumpsuit, op de hoeken van de 2 zakjes zitten studs. Het leuke aan deze jumpsuit vind ik dat je er echt alle kanten mee op kan, met een paar mooie hakken is het mooi chique, met gympen is het juist weer heel sportief.. Ja, ik ben hier echt heel blij mee. Deze jumpsuit was oorspronkelijk €29,95, maar in de sale was hij slechts €15,99!Dan heb ik dit iPhone-hoesje gekocht. Ik had hem eigenlijk gezien met een schattig panterprintje, maar toen zag ik dat deze in de sale was voor maar €1,99 en toen ben ik voor deze gegaan. Ik vind hem zo schattig! Eigenlijk houd ik niet zo van iPhone-hoesjes met oortjes en die dingen, maar deze oortjes zijn niet zo groot en echt supercute!


Kijk hoe schattig de oortjes zijn!
Dit hoesje was oorspronkelijk €4,95 en was zoals ik al zei dus ook in de sale.


Mijn volgende aankoop is dit rode, mouwloze blouseje. Deze heb ik vooral gekocht om te combineren met het broekje wat je gister al in de outfit of the day voorbij zag komen. Ik heb dit broekje gekregen van mijn moeder en vind hem superleuk, maar ik wist niet zo goed waarmee ik het broekje moest combineren.. Eigenlijk was ik van plan om een witte mouwloze blouse te halen, maar toen zag ik deze en vond ik rood eigenlijk veel leuker (past bij de rode diamantjes op het broekje). Ze hadden ook wit, maar ik dacht die heeft iedereen al en daarbij heb ik maar één rood shirtje (wat ik nooit aan doe). Wat ik leuk vind aan deze blouse is dat bij de schouders de stof wat doorzichtiger is.
Deze blouse was oorspronkelijk €15,95, maar was ook in de sale en kostte nu maar €6,99.


Als laatste heb ik dit superschattige jurkje gekocht! Het is een wit jurkje met hele kleine, zilveren sterretjes erop. Hij past me echt perfect en ik ben er heel blij mee.
Dit jurkje kostte oorspronkelijk €25,95 en was ook in de sale voor €8,99.

Dat waren mijn aankopen bij Tally Weijl. Ik heb nog één ding wat ik wil laten zien, namelijk mijn nieuwe schoenen! Afgelopen vrijdag ben ik naar de stad geweest en heb ik nieuwe laarsjes gekocht.Het zijn een beetje indianen/cowboy laarsjes met studs en fringes aan de zijkant. Ik heb deze schoenen gekocht bij Hyper Bazaar, hier was alles voor de helft van de prijs en de schoenen waren nu 50 euro in plaats van 100.


Alleen de merkjes zijn al supercute!

Dat was mijn shoplog voor vandaag, ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Vinden jullie Tally Weijl ook zo'n leuke winkel? Wat zijn jullie favoriete winkels?


No comments:

Post a Comment