Thursday, August 22, 2013

Dear fashion diary

Dit is pas mijn eerste post deze week en dat komt omdat school en ook werk na een heerlijk lange vakantie voor mij weer zijn begonnen :(. Maandag boeken ophalen en werken, dinsdag naar de Efteling met de examenklassen en gister en vandaag weer les tot 4 uur.. Ik ben wel echt heel erg blij dat ik eindelijk in V6 zit, want een jaar langer houd ik niet meer vol haha! Ik kan niet wachten tot ik klaar ben, maar goed verder met mijn artikel.
Dit weekend heb ik namelijk een heel geinig boekje van mijn vader gekregen: Dear fashion diary van Laura de Jong. Het is een beetje hetzelfde idee als Wreck this journal, er staan ook allemaal opdrachten in maar dan heeft alles met 'fashion' te maken. Ik vind het vooral leuk om inspiratie uit op te doen.
De eerste 'opdracht' die ik ga doen is een shopping sabbatical van 2 maanden, dit houdt in dat ik 2 maanden lang geen kleding mag kopen. Dit zal een hele uitdaging voor mij zijn, want ik ben heel erg shopverslaafd en ik ben elke week wel minstens één keer in de stad. Je kunt je eigen persoonlijke regels bedenken, ik mag van mezelf wel sieraden kopen. Normaal koop ik namelijk sneller kleding dan sieraden, omdat ik kleding meer geld waard vind ofzo denk ik? Maar aangezien ik nu op een moment ben dat (ik kan het bijna niet geloven) ik het gevoel heb dat ik genoeg kleding en schoenen heb, lijken sieraden mij een leuke manier om de kleding die ik nu heb leuker te maken.
De reden voor deze shopping sabbatical is eigenlijk dat ik heel de zomer niet heb gewerkt en deze maand dus geen loon krijg, ik was sowieso niet van plan veel te shoppen en toen zag ik deze 'opdracht' in het boekje staan wat goed uitkwam.

Er staan ook allerlei leuke quotes in die met stijl en fashion te maken hebben. 
Je kunt het boekje hier bestellen via bol.com.


No comments:

Post a Comment