Sunday, August 11, 2013

Diary: Trip to Köln

Afgelopen week ben ik 4 dagen bij mijn vader die in België woont geweest. Het was heel gezellig en ik wil graag wat foto's met jullie delen :). We hebben papa's verjaardag gevierd en zijn naar Köln geweest. Maak je klaar voor veel foto's haha. 

Woensdag hebben we mijn vaders verjaardag gevierd. We hebben lekker geluncht (pannekoeken mmm) en zijn daarna naar de bioscoop geweest naar Despicable me 2. Thuis hebben we nog een film gekeken (The Call, echt een aanrader hij is heel spannend!) en 's avonds brachten we mijn zus weer naar huis.
De volgende dag hebben we overdag niet zoveel gedaan. 's Middags had mijn vader een afspraak en daarna zijn we aangereden naar Keulen. We zaten in een supermooi hotel (Radisson). 
**
We hebben ingecheckt, omgekleed en zijn daarna naar het centrum gegaan. Daar hebben we wat rondgelopen en gegeten bij een Steakhouse.  
*
Na het heerlijke eten hebben we nog wat rondgelopen in Keulen en een ijsje gehaald. Toen zijn we weer teruggegaan naar het hotel. 
De volgende dag begonnen we met een uitgebreid ontbijt in het hotel. Er was zoveel keus en het was echt superlekker! Daarna zijn we wat foto's gaan maken in en rond het hotel.

*


Rond 11 uur hebben we uitgecheckt en zijn we naar de dierentuin in Keulen gegaan. De muur in de straat naar de dierentuin stond helemaal vol met graffiti, zoals deze supermooie tijger.  
*
*


*

*
*

*
*
Om 2 uur gingen we weg uit de dierentuin en zijn we weer naar het centrum gegaan. 
*

*
Hier hebben we lekker geluncht en daarna zijn we naar de winkelstraat gegaan. Ik heb een paar hele leuke dingen van mijn vader gekregen en die zal ik nog laten zien in een kleine shoplog die deze week online komt. 
*
*
Lekker vers fruit!
Na het shoppen nog een ijsje halen bij Ben & Jerry's (I LOOOVE chocolate brownie fudge)!
Daarna was het tijd om weer naar huis te gaan. 
De volgende dag hebben we hardgelopen en daarna lekker een filmpje gekeken en rustig aan gedaan. En natuurlijk hebben we lekker veel smoothies gemaakt met de smoothiemaker die we papa cadeau hebben gedaan voor zijn verjaardag.
Daarna bracht papa mij weer naar huis.

Dat waren mijn supergezellige vier dagen bij mijn vader :)
De foto's zijn allemaal bewerkt door mijn vader en de foto's met een * heeft hij gemaakt.No comments:

Post a Comment