Monday, August 12, 2013

Shoplog Köln: Gina Tricot & Kiko

Zoals ik gisteren al vertelde heb ik een paar hele leuke dingen van mijn vader gekregen in Köln, deze zal ik vandaag laten zien. Ik heb een hele leuke winkel ontdekt die ik nog niet kende, namelijk Gina Tricot. Dit is een Scandinavisch merk en blijkbaar net zoiets als de H&M. Volgens mij hebben we deze winkel niet in Nederland, maar gelukkig heeft Gina Tricot ook een webshop. Ik zou zeker eens een kijkje nemen, ze hebben leuke en ook nog eens betaalbare kleding. En nu verder naar de dingen die ik heb gekregen :)


Als eerste deze trui. Eerst zagen we hem aan het begin van de winkel hangen in maat s (de enige), dus had ik die gepakt. Toen zag ik ze ergens anders hangen in alle maten nog, dus dacht ik dat ik een xs had gepakt, maar dit bleek een xl te zijn. Toen ik later de xs paste vond ik de trui oversized eigenlijk veel leuker, dus heb ik nu maat m. Dit gaat zeker een favoriet worden de komende tijd, ik ben er heel erg blij mee!  

Dan deze bordeaux-rode croptop (hij is nogal verkreukeld, omdat hij in het tasje heeft gezeten). Ik ben de laatste tijd helemaal into croptops en ik vind deze kleur en de 'print' (het is een stiksel en de stof van de adelaar is ook dikker) heel erg leuk. 

Dan heb ik van de kiko deze nagellak in nummer 804. Ik ben al heel erg lang op zoek naar een mooie koraalkleurige nagellak en deze is very close to perfect! Hij had misschien net iets rozer gemogen, maar hij is echt heel erg mooi. En ook nog eens betaalbaar, hij was namelijk €1,50! 

En als laatste deze huidskleurige highlighter in 02 Gleaming apricot. Ik hóu van highlighter en dit is een hele handige stick. 

Het is moeilijk om een highlighter goed op de foto te zetten, maar hier toch een swatch. Deze highlighter was €7,90.

Dat waren de dingen die ik heb gekregen, ik ben overal heel erg blij mee!


No comments:

Post a Comment