Saturday, September 28, 2013

Shoplog: Mijn eigenlijke shopping sabbatical


Oke ik weet dat ik eigenlijk 2 maanden niet zou shoppen, maar ik heb gefaald. Dus zit er niks anders op dan mijn momenten van zwakte met jullie te delen :)
Lees verder om te zien wat ik allemaal heb gekocht.
Liefs,
IndíyaIk ben laatst naar Den Haag geweest en natuurlijk moet ik altijd de Lush winkel binnen. Ik besloot eindelijk een keer iets te kopen en dat is deze heerlijk ruikende bruisbal geworden.
In Den Haag kocht ik ook deze trui. Ik hóu van comfi kleding die er toch leuk uit ziet. Soms heb ik van die ochtenden dat ik het liefst in sweater en joggingbroek naar school ga, maar dat kan ik niet over mijn hart vekrijgen en dan zijn comfi, leuke truien als deze perfect! :)

Op de schouders zitten gouden studs en de stof is zoooo lekker zacht! Deze trui komt van een random winkeltje in Den Haag, waarvan ik de naam niet meer weet, en kostte €15,99.
Verder heb ik deze beanie gekocht bij de H&M voor €7,95. 
Ik weet alleen nog niet zo goed hoe ik m moet combineren.. Ik wil hem sowieso gebruiken als muts als het koud wordt, maar opzich vind ik het ook leuk om de muts gewoon als deel van een oufit te dragen. Maar misschien past hij gewoon niet zo goed bij mijn kledingstijl, dus dan hou ik het maar bij het dragen van de muts als het koud is..

Als laatste kocht in deze oorbel in Den Haag. Ik hóu van veren en ik vind deze oorbel echt supervet. Ik vind het alleen jammer dat je de oorbel maar in een oor kunt dragen, want dat kan dus alleen in het oor aan de kant waar mijn meeste haar zit bij mijn scheve scheiding.. Hierdoor zal ik hem denk ik niet met los haar dragen. 
Deze oorbel komt van de H&M en was €4,95.


Gewoon in Eindhoven kocht ik dit.. jasje? bij de Only. Ik weet eigenlijk ook niet waarom, want het is niet dat ik nou op zoek was naar zoiets, maar hij was in de sale voor €10,- en ik hij paste perfect.. 
Soms denk ik echt dat ik serieus een lichte shopverslaving heb.. 
Gister heb ik in Woensel dit geurtje gekocht voor €2,50. Hij lijkt een beetje op CK one, hij is gewoon handig voor in mijn tas zodat ik altijd iets bij heb. 

En als laatste deze lip balm stick van de Hema.. Dit sloeg ook echt nergens op dat ik die kocht, maar goed haha.  

De kleur op mijn hand vind ik heel mooi, maar op mijn lippen zie ik er maar weinig van. Dit wist ik eigenlijk wel, ik weet ook niet waarom ik hem heb gekocht haha..
Deze lip balm stick was €3,50

Al met al valt mijn zondiging best mee, alleen de trui en het vestje tellen, want ik mocht alleen geen kleding kopen. Oh wacht, make-up ook niet trouwens.. Maar dan valt het nog mee.. En als ik het zo bekijk vind ik dat ik het tot nu toe best wel goed doe, dit is namelijk alles van de afgelopen anderhalve maand!! Ik blijf het wel proberen tot 18 oktober :)


No comments:

Post a Comment